Over ons

lekker even lunchen aan de Bitou rivier.

Wij zijn Anne Marie en Harold.
Anne Marie komt al bijna 35 jaar in Plett en Harold heeft het genoegen om hier al ruim 20 jaar zijn vakanties te mogen beleven. Vroeger bij de familie en met de kinderen, nu samen in ons eigen appartement. Plettenberg zit vol mooie plekjes waar je fijn kunt lunchen met uitzicht over de rivier, baai of over de oceaan. Alle restaurants hebben een mooie kaart en het is ook leuk om zo de omgeving te verkennen. Ons appartement ligt in de hoofdstraat waardoor de meeste winkels en restaurants op loop afstand zijn. Het is een plek waar we ons zowel thuis als veilig voelen. Dichtbij het strand en volop gelegenheid om te wandelen en te genieten.

Lekker wezen borrelen bij Barringtons in de Pisangvallei.

Lekker rond wandelen en genieten van de vakantiesfeer. Ontbijt, lunch of diner. Het is altijd genieten en alles is erg betaalbaar.

Lekker rond gescharreld op het woensdag marktje bij Old Nick

We werken in Nederland hard in ons eigen bedrijf en kunnen daardoor ook regelmatig genieten in Plettenberg. Met een lekker stukje kaas voor onze kennissen kijken ook zij uit naar onze komst. Lekker kuieren en af en toe een braai, want daar staan ze hier om bekend.